Βρέχει Έρωτα – Επεισόδιο 16, 17, 18, 19, 20

Δείτε τι θα γίνει στην σειρά Βρέχει Έρωτα – Επεισόδιο 16, 17, 18, 19, 20

Βρέχει Έρωτα – Επεισόδιο 16

Η Αφροδίτη μαθαίνει ότι το παιδί της έχει επιστρέψει και τρελαίνεται.  Ο Άρης  υφίσταται τα αποτελέσματα του διαδικτυακού διασυρμού του, υποφέρει. Η Αλεξάνδρα και η Έλενα του συμπαραστέκονται. Η Μαρία αλλάζει στάση απέναντι στον Μανώλη. Ο Λεωνίδας έρχεται σε επαφή με τα παιδιά του μετά από οκτώ χρόνια. Συναντάει και τον Μανώλη ο οποίος αρχίζει να τον συμπαθεί. Ο Μανώλης βοηθάει την Στέλλα να συναντηθεί με τον Αχμέτ. Βρέχει Έρωτα – Επεισόδιο 16

Βρέχει Έρωτα – Επεισόδιο 17

Η Μαρία ψάχνει τον Μανώλη και μαθαίνει  ότι ο Μανώλης έχει φύγει. Η Ντία θέλει  να χωρίσει με τον Άρη αλλά όχι ανώδυνα, να τον κάνει να πονέσει. Η Έλενα αποφασίζει να παντρευτούνε τελικά με τον Κωστή για χάρη του παιδιού. Η Αφροδίτη προσπαθεί να φέρει την οικογένεια και κυρίως τα παιδιά κοντά με τον Λεωνίδα. Ετοιμάζει το αγαπημένο του φαγητό. Η Έλενα και ο Κωστής βάζουν στόχο να απαλλάξουν τον Άρη από τη ρετσινιά του διαδικτύου με τις νομικές τους γνώσεις. Το πρόβλημα είναι ότι ο Λεωνίδας είναι θείος του Κωστή και η οικογένειά του αντιδρά. Η Μαρία γνωρίζει στο μπαράκι τον Γιάννη, χωρισμένο με παιδί.

Βρέχει Έρωτα – Επεισόδιο 18

Ο Κωστής βρίσκεται σε δύσκολη θέση  καθώς πρέπει να υπερασπιστεί  τον πεθερό του εναντίον του θείου του.  Η Μαρία δίνει στον Λεωνίδα την άδεια να βλέπει τα παιδιά του όποτε θέλει, ο Λεωνίδας έχει άλλα στο μυαλό του. Ο Άρης μόλις που προλαβαίνει το κακό που τον περίμενε από την Ντία και τις δολοπλοκίες της. Ο Γιάννης φέρνει την κόρη του να τη γράψει στο φροντιστήριο και να ξαναδεί τη Μαρία . Η Στέλλα βρίσκει έναν τρόπο για να είναι με  τον Αχμέτ μια ολόκληρη μέρα κοροϊδεύοντας τη μαμά της.

Βρέχει Έρωτα – Επεισόδιο 19

Δεν έδωσε περίληψη το κανάλι

Βρέχει Έρωτα – Επεισόδιο 20

Η Έλενα αρχίζει να έχει αμφιβολίες  αν θέλει να παντρευτεί τελικά. Η Στέλλα  αντιδρά στην απαγόρευση την μητέρας της να δει τον Αχμέτ και αρνείται να πάει σχολείο.  Ο Λεωνίδας απειλεί τον Αχμέτ για να μην ξαναδεί την Στέλλα. Η Ντία μετά την υστερική αμνησία που έπαθε έχει γίνει εξαιρετικά καλός άνθρωπος και θέλει να βοηθήσει στο γάμο της Έλενας. Ο Πάμπος συναντιέται με την Αφροδίτη με σκοπό να της φάει λεφτά αλλά ο Αχμέτ ειδοποιεί τον Λεωνίδα ο οποίος τον περιλαμβάνει και τον διώχνει. Η Έλενα έχει εντελώς διαφορετική γνώμη για το γάμο από τον Κωστή και τσακώνονται.

Brexei erota, brexei erota nea seira, brexei erota ta epeisodeia,

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς  Βρέχει Έρωτα – Επεισόδιο 21, 22, 23, 24, 25 via

Για την αρχική σελίδα «Βρέχει Έρωτα» πατήστε ΕΔΩ

loading...
loading...

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More