Οι βάσεις της υγιεινής διατροφής από τη Vitelica

Η διατροφή μας είναι η βάση για μια υγιή και δραστήρια ζωή. Όμως, ο επιταχυνόμενος ρυθμός, η ολική απασχόληση και το άγχος επηρεάζουν αρνητικά την ποιότητα της διατροφής του καθένα μας.

Σκεφτείτε, πόσο σωστή είναι η διατροφή σας; Πόσο συχνά καταναλώνετε τρόφιμα ταχυφαγείου και ημιέτοιμα; Ξέρετε, πόση κρυφή ζάχαρη και πόσα trans- λιπαρά περιέχουν τα τρόφιμα στα ράφια των καταστημάτων; Έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτά που αναγράφουν οι παραγωγοί στις ετικέτες;

Πολύ συχνά οι παραγωγοί τροφίμων, παρά τη νομοθεσία και τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποσιωπούν τις επιβλαβείς ουσίες και τα συντηρητικά στη σύνθεση των τροφίμων που καταναλώνουμε. Περισσότερα από αυτά τα συστατικά έχουν την τάση να κατακρατούνται από τον οργανισμό, προκαλώντας με την πάροδο του χρόνου σοβαρά προβλήματα υγείας.

Σήμερα, η διεθνής εταιρεία VITELICA αναλαμβάνει τον έλεγχο της ορθότητας και της ασφάλειας της διατροφής σας!

Οι ειδικοί της εταιρείας έχουν κάνει μια πραγματική επανάσταση στον τομέα της σωστής διατροφής, παρουσιάζοντας την πρωτοποριακή ανακάλυψη – ένα νόστιμο, γρήγορο και ισορροπημένο έξυπνο κοκτέιλ VIA ENERGY!

Είναι μια εντελώς νέα προσέγγιση στη διατροφή, η οποία σας επιτρέπει να βελτιώσετε την υγεία και την ποιότητα της ζωής σας!

VIA ENERGY αποτελεί ένα πλήρες γεύμα, το οποίο δίνει μια αίσθηση ευχάριστου κορεσμού για όλη την ημέρα!

Ήδη την πρώτη εβδομάδα το VIA ENERGY ομαλοποιεί τις μεταβολικές διεργασίες, διεγείροντας την ενεργή απαλλαγή από τις αποθέσεις λίπους (συμπεριλαμβανομένου του σπλαχνικού λίπους).

Η υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη στην απαιτούμενη ποσότητα διατηρεί τους μυς σε τόνωση και βελτιώνει την κατάσταση του οργανισμού σε κυτταρικό επίπεδο, βελτιώνει την κατάσταση των νυχιών και των μαλλιών.

Τα χρήσιμα λιπαρά οξέα εξομαλύνουν το ορμονικό υπόβαθρο (ειδικά στις γυναίκες), βοηθώντας να απαλλαγείτε από το περιττό βάρος που προκαλείται συγκεκριμένα από τις ορμονικές διαταραχές.

Και οι σωστοί υδατάνθρακες θα σας δώσουν ενέργεια και θα εξασφαλίσουν τον κορεσμό μέχρι το επόμενο γεύμα, χωρίς να προκαλέσουν τις απότομες αλλαγές επιπέδων σακχάρου στο αίμα.

Μπορείτε να λαμβάνετε το κοκτέιλ αντί ή μαζί με τα βασικά γεύματα και να είστε απόλυτα σίγουροι ότι εξασφαλίζετε τη σωστή ισορροπία των θερμίδων, των μάκρο- και των μίκρο- θρεπτικών συστατικών! Κανένα προϊόν της αγοράς δεν μπορεί να καυχηθεί, ότι έχει τόσο πλούσια θρεπτική αξία και προσφέρει τόσα οφέλη στον άνθρωπο!

Ο αθλητισμός αποτελεί το κύριο συστατικό ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Εάν δεν ασκείστε, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε! Για αρχή, μπορείτε να κάνετε εύκολες ασκήσεις στο σπίτι. Ώσπου να πείτε κύμινο, ήδη μετά την τρίτη προπόνηση θα αισθανθείτε μια έκρηξη ζωτικής ενέργειας. Μετά από κάθε προπόνηση, μην ξεχάσετε να πιείτε λίγο VIA ENERGY, προκειμένου να αναπληρώσετε την ισορροπία των θρεπτικών ουσιών στον οργανισμό και να γίνει κορεσμός με την πρωτεΐνη για την υγιή ανάπτυξη των μυών.

loading...
loading...

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More