Θα γυρίσει ο τροχός – Επεισόδιο 20, 21, 22, 23, 24

Δείτε τι θα γίνει στην σειρά Θα γυρίσει ο τροχός – Επεισόδιο 20, 21, 22, 23, 24

Θα γυρίσει ο τροχός – Επεισόδιο 20

Η σχέση του Ιάσωνα και της Αλίκης προχωρά, το ίδιο και τα διαζύγια τους. Ο Άρης όμως σπεύδει να βρει τον Ιάσωνα και του ανακοινώνει κάτι που θα τον αναστατώσει πολύ. Ο Δαμιανός πιάνει και πάλι στα πράσα τον Άρη με την παράνομη σχέση του. Αυτήν όμως τη φορά, δεν χάνει την ευκαιρία να κρατήσει από αυτήν, ένα ατράνταχτο τεκμήριο ενοχής .Παρά τις ενστάσεις της Ερμιόνης, το πολυσυζητημένο προξενείο που κάνει η Λένια στον Δαμιανό θα πραγματοποιηθεί με το πιο απρόβλεπτο αποτέλεσμα. Η διπλή ζωή του Άρη βγαίνει στην επιφάνεια ενώ μια λιποθυμία της Άντζυ θα φέρει τα πάνω κάτω σε όλη την οικογένεια..

Θα γυρίσει ο τροχός – Επεισόδιο 21

Μετά την αποκάλυψη της σχέσης του  Άρη με τη Λίνα, η Άντζυ παίρνει απρόσμενες αποφάσεις. Την ίδια ώρα, ο Δαμιανός κάνει την υπέρβαση κι αυτό που από πολύ καιρό, ονειρεύεται. Μια  διπλή έκπληξη περιμένει τον Ιάσωνα που θα του δώσει χαρά, αλλά  και προβληματισμό. Ο Άρης  κάνοντας προσπάθεια να βάλει  τάξη στη ζωή του, θα βρεθεί αντιμέτωπος με καινούργιες λαχτάρες. Η Λίνα τολμά και συναντά την Άντζυ έχοντας όμως να της κάνει και η ίδια, μιαν αποκάλυψη που θα την αναστατώσει. Η γνωριμία της Αλίκης με την κόρη και την εγγονή του Ιάσωνα θα στιγματιστεί με δυο τραυματικές εμπειρίες. Η μια αφορά τον πίνακα και η άλλη τον γυναικοκατακτητή Άρη .

Θα γυρίσει ο τροχός – Επεισόδιο 22

Ο Θεοφάνης μαθαίνει τα όσα έγιναν την προηγούμενη μέρα στο ατελιέ της Aλίκης. Η Άντζυ δέχεται την επίσκεψη του Δαμιανού γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα την Ερμιόνη. Στο πέρασμα του ο μικρός Τζέισον σκορπά την καταστροφή. Ένα φιλί και μια σπασμένη γλάστρα, στέλνουν τον Δαμιανό στον Παράδεισο. Ο Άρης έρχεται στο χωριό  να πάρει τα πράγματα του. Αυτό όμως γίνεται αιτία για πολύ αναστάτωση αλλά και μια σημαντική ανατροπή,  ενώ η Τάντα βρίσκει εντελώς αναπάντεχα, την απάντηση στο πρόβλημα που την οδήγησε στην Κύπρο.

Θα γυρίσει ο τροχός – Επεισόδιο 23

Δεν έχει δώσει περίληψη το κανάλι

Θα γυρίσει ο τροχός – Επεισόδιο 24

Δεν έχει δώσει περίληψη το κανάλι

Tha girisei o troxos, tha furisei o troxos ta epeisodia, tha gurisei o troxos nea seira,

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς  Θα γυρίσει ο τροχός – Επεισόδιο 25, 26, 27, 28, 29 via

Για την αρχική σελίδα «Θα γυρίσει ο τροχός » πατήστε ΕΔΩ

loading...
loading...

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More