Θα γυρίσει ο τροχός – Επεισόδιο 15, 16, 17, 18, 19

Δείτε τι θα γίνει στην σειρά  Θα γυρίσει ο τροχός – Επεισόδιο 15, 16, 17, 18, 19

Θα γυρίσει ο τροχός – Επεισόδιο 15

Ο Άρης βάζει στη θέση του τον Ιάσωνα. Ο Δαμιανός κυνηγά έναν ανεπιθύμητο, αόρατο επισκέπτη στο φυτώριο, που κατατρομάζει την Λένια και την Λούλλα. Μια απόπειρα του Σκεύου, να ξεμπλέξει από τη δύσκολη κατάσταση στην οποίαν βρέθηκε, φέρνει απροσδόκητα αποτελέσματα. Η Ερμιόνη δεν το βάζει κάτω στο θέμα της βάρκας, ενώ η Άντζη επιφυλάσσει μια ευχάριστη έκπληξη στον παππού της. Στο ζήτημα των φόρων, το ζεύγος Παττίχη φτάνει σε απόγνωση. Μόνη ελπίδα σωτηρίας, ο δεύτερος ξάδερφος της Λούλας. Η Ερμιόνη συμβουλεύει τον Ιάσωνα…

Θα γυρίσει ο τροχός – Επεισόδιο 16

Η Λένια στέλνει το Δαμιανό να πάρει ανθοδέσμη σε σπίτι , για μια παράξενη γιορτή. Εκεί τον περιμένει μια απροσδόκητη συνάντηση.  Μεγάλη έκπληξη περιμένει και την ίδια την Λένια, όταν απεγνωσμένα ζητά τη βοήθεια της Λούλας, σε μια ύστατη  προσπάθεια να σώσει τη κατάσταση. Ο Σκεύος  δεν πιστεύει στα αυτιά του, με αυτό που θα ακούσει. Ο Θεοφάνης κι ο Ιάσωνας σχολιάζουν  την επικαιρότητα, ενώ η Άντζη ανακοινώνει στον Άρη μια μεγάλη της απόφαση. Μεγάλη απόφαση παίρνει κι η Λίνα. Θα μιλήσει στην Άντζυ. Ο Ιάσωνας δέχεται τον καλλωπισμό του από το Θεοφάνη, προκειμένου να αρέσει στην Αλίκη.

Θα γυρίσει ο τροχός – Επεισόδιο 17

Ο Θεοφάνης αποφασίζει να βοηθήσει τον Ιάσωνα να αλλάξει… λουκ για να γίνει κατάλληλος για την Αλίκη. Η Λένια διερωτάται πώς θα χειριστεί το θέμα με τον Σκεύο, τώρα που τον κρατάνε στο χέρι και ταυτόχρονα θέλει πάση θυσία να βγάλει την υποχρέωση έναντι της Λούλλας.  Ο Δαμιανός ξεκινά μια νέα επιχείρηση, ενώ ο  Άρης εξακολουθεί να αμφιταλαντεύεται ανάμεσα σε Άντζυ και Λίνα, που ζητούν και οι δύο  την… αγάπη του. Την ίδια ώρα προσπαθεί να μάθει τι γνωρίζει ο Δαμιανός για τη σχέση του με τη Λίνα επιστρατεύοντας… ανορθόδοξα μέσα. Ο Θεοφάνης έχει τις γνωστές συγκρούσεις με την Ερμιόνη, ενώ ο Σολωμός βρίσκεται μπροστά σε μεγάλες εκπλήξεις και το επεισόδιο κλείνει με έναν… ανέλπιστο τρόπο.

Θα γυρίσει ο τροχός – Επεισόδιο 18

Η σχέση του Ιάσωνα και της Αλίκης προχωρά, το ίδιο και τα διαζύγια τους. Ο Άρης όμως σπεύδει να βρει τον Ιάσωνα για να του ανακοινώσει κάτι που θα τον αναστατώσει πολύ. Ο Δαμιανός πιάνει και πάλι στα πράσα τον Άρη με την παράνομη σχέση του. Αυτήν όμως τη φορά, δεν χάνει την ευκαιρία να κρατήσει από αυτήν, ένα ατράνταχτο τεκμήριο ενοχής .Παρά τις ενστάσεις της Ερμιόνης, το πολυσυζητημένο προξενιό που κάνει η Λένια στον Δαμιανό θα πραγματοποιηθεί με το πιο απρόβλεπτο αποτέλεσμα. Η διπλή ζωή του Άρη βγαίνει στην επιφάνεια ενώ μια λιποθυμία της Άντζυ θα φέρει τα πάνω κάτω σε όλη την οικογένεια.

Θα γυρίσει ο τροχός – Επεισόδιο 19

Πρώτη μέρα της Άντζυς στο σχολείο. Μια καινούργια εμπειρία. Η Ερμιόνη κι ο Θεοφάνης ύστερα από μισό αιώνα συμβίωσης καταφεύγουν σε σύμβουλο γάμου. Ο υπεύθυνος για την παρουσία των δεντρυλλίων κάνναβης στο φυτώριο παρουσιάζεται, ωστόσο οι κατηγορίες εναντίον του Δαμιανού παραμένουν. Η κόντρα Άρη Δαμιανού συνεχίζεται κι οι συνέπειες δεν θα είναι τόσο ευχάριστες για τον δεύτερο. Η Λένια κι η Ερμιόνη όμως αντιδρούν. Βρισκόμαστε στην εβδομάδα καρναβαλιού κι η αποκριάτικη ατμόσφαιρα δεν μπορεί να λείπει.

Tha girisei o troxos, tha furisei o troxos ta epeisodia, tha gurisei o troxos nea seira,

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς  Θα γυρίσει ο τροχός – Επεισόδιο 20, 21, 22, 23, 24 via

Για την αρχική σελίδα «Θα γυρίσει ο τροχός » πατήστε ΕΔΩ

loading...
loading...

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More