Το τατουάζ εξελίξεις: Νέα γυναίκα στη ζωή του Άλεξ!

Το τατουάζ εξελίξεις: Ενώ η Αννα προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ του χωρισμού της από τον Αλεξ, ο Ορφέας όλο και τρελαίνεται και βάζει σκοπό να τη βγάλει από τη μέση. Τίποτα πια δεν μπορεί να τον σταματήσει, αφού δεν παραλείπει να λέει συνεχώς ότι, αφού η Αννα παράτησε τον άντρα της, σίγουρα με τον ίδιο τρόπο θα αφήσει και τον Αλεξ.

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο Tv-24.gr

Η Αννα προσπαθεί να συνέλθει μετά το χωρισμό της και η μόνη χαρά που παίρνει είναι η καλυτέρευση της υγείας της μητέρας της. Φυσικά, όλο αυτό το παρακολουθεί ο Τόνυ, ο οποίος επιδιώκει να βρίσκεται κοντά της έστω και τυχαία. Μάλιστα αρχίζει να της δείχνει σημάδια ότι έχει αλλάξει και έχει ωριμάσει πια, ώστε να κάνει την Αννα να αναθεωρήσει την άποψή της γι’ αυτόν και να τη φέρει πάλι κοντά του. Ωστόσο, οι αναμνήσεις της κοπέλας με τον Αλεξ την κάνουν να υποφέρει όλο και πιο πολύ για το χωρισμό τους, αλλά κάνει προσπάθειες να πατήσει στα πόδια της. Ετσι αφήνει χώρο στον Τόνυ να την πλησιάζει όλο και περισσότερο. Η αμηχανία που υπήρχε ανάμεσά τους σιγά-σιγά σταματάει και ο Τόνυ πιστεύει ότι είναι θέμα χρόνου να την καταφέρει να τα ξαναβρούν.

                                                   Το τατουάζ εξελίξεις: Νέα γυναίκα στη ζωή του Άλεξ!

Στο μεταξύ, η μητέρα της Αννας έχει αρχίσει τη λογοθεραπεία για να μπορέσει να μιλήσει, αλλά αυτό τρομοκρατεί τη Μαργκώ, η οποία φτάνει στα άκρα προσπαθώντας να βρει τρόπους ώστε να μην αφήσει την Αμαλία να συνέλθει και να κάνει αποκαλύψεις. Ετσι ένας άγνωστος άντρας μπαίνει κρυφά στο δωμάτιο της Αμαλίας μέσα στη νύχτα με σκοπό να της κάνει κακό, αλλά δεν προλαβαίνει. Ο Θεοχάρης αντιλαμβάνεται αυτή την ενέργεια και αναστατωμένος αρχίζει να κάνει τις δικές του έρευνες, ξεκινώντας από τα προσωπικά πράγματα της Αμαλίας, τα οποία τόσο καιρό ήταν φυλαγμένα. Αυτό που θα βρει θα είναι η μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής του.

Την ίδια στιγμή, ο Ορφέας έχει διαπράξει ακόμα ένα έγκλημα, κάτι που αναστατώνει και πάλι την αστυνομία, αλλά αυτό που κάνει τους αστυνομικούς να τρελαθούν είναι ένα νέο email που τους στέλνει. Με λίγα λόγια, τους λέει ότι δεν πρόκειται ποτέ να τον βρουν και ότι θα συνεχίσει αυτό που κάνει. Και αυτή είναι η αλήθεια, αφού τώρα θεωρεί ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να δράσει εναντίον της Αννας και σχεδιάζει με προσοχή την επόμενη κίνησή του. Η Αννα ήδη έχει αρχίσει να έρχεται κοντά με τον Τόνυ και μάλιστα συναντιούνται σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, όμως η κοπέλα δεν γνωρίζει ότι αυτές οι κινήσεις της τρελαίνουν ακόμα πιο πολύ τον Ορφέα και ότι τώρα πια έχει πάρει την απόφαση. Χωρίς να το καταλάβει η Αννα βρίσκεται στο στόχαστρο της δολοφονικής μανίας του Ορφέα.

                                                  Το τατουάζ εξελίξεις: Νέα γυναίκα στη ζωή του Άλεξ!

Νέα γυναίκα στη ζωή του Αλεξ

Η Αννα είναι πεπεισμένη ότι ο Αλεξ την έχει προδώσει με τον χειρότερο τρόπο και προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της, έχοντας κοντά της τους αγαπημένους της ανθρώπους, την οικογένειά της που της δείχνουν την αγάπη και κατανόησή τους, αλλά και τον Τόνυ που κερδίζει συνεχώς έδαφος, ο Αλεξ συνεχίζει να λέει σε όλους ότι η αιτία του χωρισμού του με την Αννα ήταν ότι τα ξανάφτιαξε με την Ολγα. Ομως ο Αλεξ συνεχίζει να περνάει πολύ δύσκολες στιγμές καθώς τα μέτωπα που έχει ανοίξει είναι πολλά. Ενα από αυτά είναι η μεγάλη του κόντρα με την Ολγα, με επίκεντρο το παιδί τους. Η Ολγα τού φέρνει συνεχώς αντιρρήσεις στο να αναγνωρίσει τη Λήδα σαν παιδί του. Ο Αλεξ κάνει πολλές προσπάθειες και φτάνει στο σημείο να της θέσει τελεσίγραφα και τελικά κάτω από μεγάλες πιέσεις η Ολγα αναγκάζεται να δεχτεί τους όρους του σχετικά με το παιδί.

Παράλληλα, ο Αλεξ έχει αρχίσει έναν αγώνα δρόμου ώστε να καθαρίσει το όνομά του από κάθε υποψία που τον καθιστά συνένοχο στο κύκλωμα της διακίνησης γυναικών και όλα αυτά κάτω από το βαρύ συναισθηματικό πεδίο, μιας και η απόφασή του να διώξει την Αννα από τη ζωή του έρχεται σε μεγάλη κόντρα με αυτά που αισθάνεται. Βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση αφού ο χωρισμός του είναι αφόρητος. Ωστόσο, η ζωή συνεχίζεται και έχει μπροστά του και ένα επαγγελματικό άνοιγμα με τη νέα εταιρεία που έχει αναλάβει. Μια συνάντηση θα είναι καθοριστική γι’ αυτόν. Ο Αλεξ κλείνει ένα επαγγελματικό ραντεβού, όπου μια όμορφη διευθύντρια τον καλεί στο σπίτι της για να συζητήσουν. Η γυναίκα βλέπει με διαφορετικό μάτι τον Αλεξ και αρχίζει να του δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Aυτό όμως είναι μόνο η αρχή, αφού θα τον βάλει στο μάτι και θα θελήσει να μπει για τα καλά στη ζωή του!

Για την αρχική σελίδα « Το Τατουάζ » πατήστε ΕΔΩ

loading...
loading...

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More