Στο παρά πέντε – Επεισόδιο 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42

Διαβάστε τι θα γίνει στην σειρά Στο παρά πέντε – Επεισόδιο 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42

Στο παρά πέντε – Επεισόδιο 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42

Στο παρά πέντε – Επεισόδιο 35

Αφού εντοπίσουν τον πατέρα του Δημοσθένη παρατημένο σ” ένα γηροκομείο, οι πέντε ήρωες θα αναγκαστούν να τον πλησιάσουν με παράδοξο τρόπο. Εντωμεταξύ και απροσδόκητα, ο ίδιος ο Δημοσθένης θα ζητήσει εκ νέου ραντεβού από τη Ντάλια.

Στο παρά πέντε – Επεισόδιο 36

Η οικογένεια Πολίτη δέχεται ένα ισχυρό πλήγμα καθώς οι πέντε είναι αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουν χωρίς φόβο τους ισχυρούς. Τα Χριστούγεννα έρχονται βρίσκοντάς τους όλους ενωμένους και προσθέτοντας άλλο ένα μέλος στην παρέα!

Στο παρά πέντε – Επεισόδιο 37

Με συνοπτικές διαδικασίες παίρνουν την απόφαση να κινηθούν άμεσα προς δύο μέτωπα ταυτόχρονα. Αφού εντοπίσουν τον πατέρα του Δημοσθένη παρατημένο σ’ ένα γηροκομείο, θα αναγκαστούν να τον πλησιάσουν με παράδοξο τρόπο. Εν τω μεταξύ και απροσδόκητα ο ίδιος ο Δημοσθένης θα ζητήσει εκ νέου ραντεβού από την Ντάλια. Το ραντεβού θα κανονιστεί, μόνο που από παρεξήγηση ο καλεσμένος θα έρθει απροειδοποίητα μια μέρα νωρίτερα.

Στο παρά πέντε – Επεισόδιο 38

Οι Απόκριες έρχονται και Στο Παρά Πέντε. Η Κιβωτός του Νώε καταλαμβάνεται από πειρατές. Οι μόνοι διασωθέντες, ένας από τους πειρατές, μία αρκούδα κι ένας λαγός αναλαμβάνουν τη διάσωση του Φώτη και της Αγγέλας από το ναρκοθετημένο διαμέρισμα. Το σχέδιο είναι απλό αλλά δύσκολο στην εφαρμογή του. Περιλαμβάνει μυστικές κάμερες, ένα ταξίδι στη Λάρισα, μία κουτσομπόλα, έναν κλειδαρά κι ένα Σαββατοκύριακο αναψυχής στην Αράχωβα.

Στο παρά πέντε – Επεισόδιο 39

Η ομάδα, με ένα συνδυασμό θάρρους και θράσους -που δεν της λείπει ποτέ- βρίσκεται να παρακολουθεί το γραφείο του ίδιου του πρωθυπουργού. Επειδή ο κόσμος είναι απίστευτα μικρός, θα πέσουν πάλι στο δρόμο του υπαστυνόμου Τζουμάνη. Παράλληλα, οι κακοί θα ενημερωθούν πλήρως απ’ τον αρχηγό για το τι πρέπει να κάνουν αφού γνωρίσουν και τον πέμπτο δολοφόνο. Οι πέντε αποφασίζουν να ανοίξουν τα χαρτιά τους στην αστυνομία. Μήπως, όμως, είναι πια πολύ αργά;

Στο παρά πέντε – Επεισόδιο 40

Ο υπαστυνόμος Τζουμάνης, όμηρος της τρελής παρέας ξεφεύγει αφήνοντάς τους εκτεθειμένους και στην Ελληνική Αστυνομία. Αποφασίζουν λοιπόν να πάρουν τα βουνά και συγκεκριμένα τα βουνά της Αυστραλίας για να γλυτώσουν. Υπάρχει όμως μία εκκρεμότητα: ο Φώτης και η Αγγέλα πρέπει να γυρίσουν σπίτι να πάρουν τα πράγματά τους.

Στο παρά πέντε – Επεισόδιο 41

Η τύχη φάνηκε να είναι με το μέρος της παρέας μιας και γλύτωσαν κυριολεκτικά από του χάρου τα δόντια. Είναι όμως η πρώτη φορά που, αν και οι κακοί βρίσκονται ένα βήμα μπροστά, διχάζονται… ΄Ετσι ο Δεληκάρης κι ο πρωυθυπουργός, σε διαφορετικά στρατόπεδα και με διαφορετικά συμφέροντα, περικυκλώνουν με τη δράση τους την ανυποψίαστη παρέα. Ο Αλέξης, αποφασισμένος να φύγει για τη Μελβούρνη βρίσκει πιθανούς αντικαταστάτες. Τι θα κάνει η Ντάλια; Πρόκειται για το τέλος ενός μεγάλου ανεκπλήρωτου έρωτα.

Στο παρά πέντε – Επεισόδιο 42

Κανείς δε φαίνεται να δίνει σημασία στη διαίσθηση του Σπύρου, παρά το γεγονός ότι αυτή αποδεικνύεται σε πολλά σημεία αλάνθαστη… Η πληροφορία για το πότε θα είναι άδειο το δικηγορικό γραφείο του Δεληκάρη δίνεται εύκολα και άμεσα από τη γραμματέα του στην Αγγέλα. Ανυποψίαστη σχεδόν οι παρέα των 5 θα περιμένει να έρθει η Κυριακή για να μπει στο γραφείο και να ψάξει. Οι κάμερες ασφαλείας όμως είναι σε λειτουργία, έτοιμες να εντοπίσουν όποιον μπει στο γραφείο. Και δυστυχώς, δε θα πρόκειται μόνο για την παρέα των πέντε!..

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Στο παρά πέντε – Επεισόδιο 43, 44, 45, 46, 47

Για την αρχική σελίδα «Στο παρά πέντε » πατήστε ΕΔΩ

loading...
loading...

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More