Πρόσωπο έκπληξη μπαίνει στο Ταμάμ!

Δεν σταματά να εκπλήσσει το τηλεοπτικό κοινό η σειρά του ΑΝΤ1, «Ταμάμ». Ένα νέο πρόσωπο αναμένεται να δούμε στα επόμενα επεισόδια της κωμικής σειράς.

Ο λόγος γιο την ηθοποιό Ελισάβετ Μουτάφη, η οποία, σύμφωνα με το Mytv, θα ενσαρκώσει τη μητέρα του Τζεμ και της Ντιλέκ, Νοζλί. Ο ερχομός του μωρού στο σπίτι προκαλεί νέα προβλήματα ανάμεσα στην Έλλη και τη Μυρτώ. Συγκεκριμένα, η τελευταία επεμβαίνει στον τρόπο που π κοπέλα θα μεγαλώσει τη μικρή Ερμίνα, δίνοντας της συνεχώς οδηγίες. Το γεγονός αυτό εξοργίζει την Έλλη, η οποία λέει στη μητέρα της πως έχει ξεπεράσει τα όρια με τη συμπεριφορά της.

Από την άλλη, η Ντιλέκ βγαίνει για ακόμα μία φορά με τον καθηγητή της, Θάνο Ιακώβου, ο οποίος της ανακοινώνει πως γνώριζε στο παρελθόν τη μητέρα της και πως είναι εντυπωσιασμένος με την ομοιότητα που έχουν. Στο άκουσμα της είδησης, η κοπέλα σοκάρεται και τον ρωτά αμέσως από πού τη γνώριζε. Τότε εκείνος της εξομολογείται πως στο παρελθόν ήταν ερωτευμένος μαζί της.

Η Ντιλέκ δεν μπορεί να πιστέψει στα αυτιά της και αποχωρεί στενοχωρημένη, ενώ όσα έμαθε δεν βγαίνουν στιγμή από το μυαλό της. Μάλιστα, όταν κοιμάται, βλέπει έναν εφιάλτη: Ονειρεύεται πως η μητέρα της και ο Θάνος Ιακώβου είναι ζευγάρι. Και όπως συνέβη στο 1ο επεισόδιο του 1ου κύκλου της σειράς, οι δύο τους ανακοινώνουν στα «παιδιά», την Έλλη και τον Τεό, την Ντιλέκ και τον Τζεμ, πως θα ζήσουν μαζί!

Τότε η Ντιλέκ ξυπνά τρομαγμένη και εκμυστηρεύεται τα πάντα στον πατέρα της. Έτσι, ο Μετίν της αποκαλύπτει πως γνώριζε ότι στο παρελθόν η Ναζλί ήταν ζευγάρι με τον Θάνο Ιακώβου. Τότε η κοπέλα απογοητεύεται ακόμα πιο πολύ, μιας και συνειδητοποιεί πως ο καθηγητής της την προσέγγισε επειδή είναι κόρη της Ναζλί και όχι επειδή ενδιαφέρεται για εκείνη. Έτσι, αποφασίζει να επιστρέψει στον Τέο και του ανακοινώνει πως θέλει να ολοκληρώσουν τη σχέση τους!

Πρόσωπο έκπληξη μπαίνει στο Ταμάμ!

[via]

loading...
loading...

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More