Η νύφη: Αυτό είναι το μεγάλο φινάλε!

Η νύφη: Η Σουρεγιά χάνει το παιδί της και πάνω στον πόνο της μαθαίνει πως ο Φαρούκ έχει εξώγαμο με την Μπεγκιούμ. Η ίδια θα αναγκαστεί να πάρει μια σημαντική απόφαση, που θα αλλάξει για πάντα τις ζωές όλων.

Ο μικρός Εμίρ ακούει την Μπεγκιούμ να λέει πως ο πατέρας του είναι ζωντανός και εξαφανίζεται. Η κοπέλα τον ψάχνει παντού, ενώ εκείνος τηλεφωνεί στον Φαρούκ για να πάει να τον βρει. Ο επιχειρηματίας προσπαθεί να τον ηρεμήσει και τον επιστρέφει πίσω στη μητέρα μου. Ομως ο μικρός είναι ακόμα θυμωμένος: «Μακάρι να μη με είχες γεννήσει», της λέει και κλείνεται στο δωμάτιό του. Η Μπεγκιούμ λέει πως θα μιλήσει ξανά με την παιδοψυχολόγο, ενώ και ο Φαρούκ είναι αποφασισμένος να πει την αλήθεια στη Σουρεγιά.

                               Η νύφη: Αυτό είναι το μεγάλο φινάλε!

Στο μεταξύ, η Ντιλαρά αποκαλύπτει στη Σουρεγιά πως ο Αντέμ είναι Μποράν και εκείνη συγκλονίζεται. «Μην πεις τίποτα στον Φαρούκ», την παρακαλεί η Ντιλαρά, αλλά η Σουρεγιά της απαντάει: «Δεν μπορώ να σου υποσχεθώ κάτι! Εγώ θα θύμωνα πολύ μαζί του αν μου κράταγε ένα τόσο σημαντικό μυστικό». Στο αρχοντικό η Εσμά παραγγέλνει ένα ειδικό μηχάνημα θεραπείας για τον Μουράτ ώστε να μπορέσει να περπατήσει ξανά. Ο φυσιοθεραπευτής του δείχνει το ενδιαφέρον του για την Μπαντέ και ο Μουράτ με δυσκολία κρύβει τη ζήλια του. Ο Φαρούκ συζητάει με την Εσμά και της λέει: «Ο Εμίρ το έσκασε σήμερα από το σπίτι και τον ψάχναμε. Ευτυχώς θυμόταν το τηλέφωνό μου και με πήρε. Μετά το γιατρό σήμερα, θα πω στη Σουρεγιά ότι ο Εμίρ είναι παιδί μου».

                         Η νύφη: Αυτό είναι το μεγάλο φινάλε!

Ωστόσο, δεν ξέρουν πως η Σενέμ τα έχει ακούσει όλα. Ο Αντέμ επισκέπτεται το δικηγορικό γραφείο του Γκαρίπ και ζητάει συνεργασία μαζί του. Η Σουρεγιά με τον Φαρούκ πάνε στο νοσοκομείο για να κάνουν κι άλλες εξετάσεις, όταν η Μπεγκιούμ κοιτάζει σοκαρισμένη την οθόνη του υπέρηχου. Το ζευγάρι αναρωτιέται τι συμβαίνει, αλλά εκείνη καλεί το διευθυντή γυναικολογίας του νοσοκομείου. Εκείνος ανανώνει τα δυσάρεστα: «Δυστυχώς πρέπει να μπείτε στο χειρουργείο».

[via]

loading...
loading...

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More