agapimenes-paidikes-seires
Μετά το «Game of Thrones» το ΗΒΟ θα συνεχίσει τις περιπέτειες στο Γουέστερος!

Το «Game of Thrones» μπορεί να ολοκληρώνει τον κύκλο του στην 8η σεζόν, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι τηλεοπτικές μας περιπέτειες στο Westeros τελείωσαν!
Το ΗΒΟ ανακοίνωσε πως τέσσερις διαφορετικοί συγγραφείς αναπτύσσουν ήδη προσχέδια για πιθανά spin-of της σειράς. «Έχουμε κλείσει προσφορές από τέσσερις πολύ ταλαντούχους συγγραφείς που θα εξερευνήσουν διαφορετικές χρονικές περιόδους του τεράστιου και πλούσιου σύμπαντος του Τζορτζ.Ρ.Ρ.Μάρτιν. Δεν υπάρχει καθορισμένο χρονοδιάγραμμα για τα συγκεκριμένα έργα. Θα δώσουμε το χρόνο που απατείται, όσο χρειάζονται οι συγγραφείς και, όπως συμβαίνει πάντα, θα αξιολογήσουμε τι έχουμε όταν τα σενάρια θα είναι στην κατοχή μας», διευκρίνησε εκπρόσωπος του ΗΒΟ.

«Ο Νταν Βάις και ο Ντείβιντ Μπένιοφ συνεχίζουν να εργάζονται για την ολοκλήρωση της έβδομης σεζόν και είναι ήδη στα μέσα της συγγραφής και προετοιμασίας της όγδοης και τελευταίας σεζόν. Τους ενημερώσαμε για τα σχέδιά μας και θα τους συμπεριλάβουμε μαζί με τον Μάρτιν, ως εκτελεστικούς παραγωγούς σε όλα μας τα έργα. Θα τους υποστηρίξουμε καθώς δικαιούνται ένα καλό διάλειμμα από το γράψιμο για το Γουέστερος μετά τον τελευταίο κύκλο».

Μετά το «Game of Thrones» το ΗΒΟ θα συνεχίσει τις περιπέτειες στο Γουέστερος!

Από τους τέσσερις συγγραφείς, σημειώθηκε πως οι δυο είναι γυναίκες, οι ταλαντούχες Τζέιν Γκόλντμαν («Kingsman: Ο Χρυσός Κύκλος») και Κάρλι Ρέι («Mad Men», «The Leftovers»), ενώ οι άλλοι δυο είναι ο Μαξ Μπόρενσταϊν («Κόνγκ: Η Νήσος του Κρανίου») και ο “) και ο βραβευμένος με Όσκαρ Μπράιαν Χέλγκελαντ («Λος Άντζελες Εμπιστευτικό»).

Μετά την ανακοίνωση του ΗΒΟ, οι φαν του GoT ξεκίνησαν άμεσα να πιθανολογούν για τις ιδέες που μπορούν να υποστηρίξουν μια μελλοντική σειρά με μερικές από τις πιο δημοφιλείς (στην περίπτωση που δεν πρόκεται φια σίκουελ) να είναι:

Η Επανάσταση του Ρόμπερτ, γνωστή επίσης και ως ο Πόλεμος του Σφετεριστή, υπήρξε μια επανάσταση ενάντια στον Οίκο Ταργκάρυεν, η οποία υποκινήθηκε κυρίως από τους Ένταρντ Σταρκ, Τζον Άρρυν και Ρόμπερτ Μπαράθηον, από τον οποίο πήρε και το όνομά της. Διήρκεσε σχεδόν δύο χρόνια και κατέληξε στον τερματισμό της δυναστεία των Τραγκάρυεν στα Επτά Βασίλεια και στην απαρχή της βασιλείας του Ρόμπερτ.

Οι ιστορίες των Ντανκ και Εγκ. Ο Ντανκ, που αργότερα έγινε γνωστός ως Ντάνκαν ο Ψηλός, είναι ένας μεγαλόσωμος άντρας που μεγάλωσε στην Ψυλλογειτονιά, έγινε ακόλουθος ενός περιπλανώμενου ιππότη, σύντροφος του Αίγκον V και αργότερα υπηρέτησε ως Άρχοντας Διοικητής της Βασιλικής Φρουράς με το όνομα Σερ Ντάνκαν ο Ψηλός. Με σχεδόν 2 μέτρα και 13 εκατοστά ύψος, ο Ντανκ ήταν σεμνός άνθρωπος και θεωρούσε τον εαυτό του χοντροκέφαλο. Τα πρώτα του κατορθώματα χρονογραφήθηκαν στις ιστορίες «Ντανκ και Εγκ», και συγκεκριμένα στον Περιπλανώμενο Ιππότη, στο Το Ορκισμένο Σπαθί, και στο Ο Μυστηριώδης Ιππότης.

Η κατάκτηση του Αίγκον Ταργκάρυεν. Ο Αίγκον Ταργκάρυεν γνωστός και ως Αίγκον ο Κατακτητής ή Αίγκον ο Δράκος, ήταν ο κατακτητής των Επτά Βασιλείων και ο ιδρυτής της βασιλικής δυναστείας των Ταργκάρυεν στο Γουέστερος. Μαζί με τις δύο αδερφές-συζύγους του Ραίνυς και Βισένυα, αποβιβάστηκαν με το στρατό τους και με τη βοήθεια των τριών τους δράκων, ο Αίγκον οδήγησε το στρατό των Ταργάρυεν στη μία νίκη μετά την άλλη, κατακτώντας ή υποδουλώνοντας έξι από τα επτά βασίλεια της ηπείρου Γουέστερος. Απέτυχε ωστόσο να κατακτήσει το Ντορν και τελικώς αναγκάστηκε να αναγνωρίσει την αυτονομία του. Μετά τον πόλεμο, ο Αίγκον ίδρυσε την πόλη Κινγκς Λάντινγκ

Σε 2 μήνες, η έβδομη παρτίδα «Game of Thrones» στήνει τους παίκτες της, ενώ πρόσφατα μέσα από ο τρέιλερ που κυκλοφόρησε οι 4 διεκδικητές του θρόνου του Γουέστερος δείχνουν ετοιμοπόλεμοι. Ο προτελευταίος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουλίου και θα αποτελείται από επτά επεισόδια, ενώ η επόμενη (και τελευταία) σεζόν επιβεβαιώθηκε πως θα είναι μόλις 6!

[via]
loading...

Facebook Comments

You may also like

Lord of the Rings: Επιτέλους, γίνεται σειρά από την Amazon!

Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών επιστρέφει στη μικρή, αυτή