agapimenes-paidikes-seires
Kara Sevda 4ος κύκλος εξελίξεις: Η μεγάλη δίκη για το διαζύγιο Νιχάν και Εμίρ! Ποια η απόφαση του δικαστηρίου;

Kara Sevda 4ος κύκλος εξελίξεις:Η Νιχάν και ο Κεμάλ επιτέλους αρραβωνιάζονται, αλλά ο Εμίρ δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα. Αφού πρώτα παντρεύεται τη Ζεϊνέπ για να εκδικηθεί τον εχθρό του, μετά βοηθάει την Ασού να το σκάσει από το ψυχιατρείο για να προκαλέσει στο ερωτευμένο ζευγάρι ακόμα μεγαλύτερο πόνο.

Ο Κεμάλ και η Νιχάν ζουν πλέον ευτυχισμένες στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. «Σ’ ευχαριστώ πολύ», λέει η Βιλντάν στον Κεμάλ, ενώ η Λεϊλά απευθύνεται σε όλους: «Χαίρομαι που φτάσαμε ως εδώ και είμαστε όλοι καλά». Στο μεταξύ, ο Εμίρ είναι στην Ασού και εκείνη τον «στριμώχνει»: «Εχασες όλα όσα έλεγες ότι δεν θα χάσεις. Ο πατέρας σου είναι στη φυλακή, η αδελφή σου στο ψυχιατρείο, η μητέρα σου που περίμενες χρόνια να ξυπνήσει βρίσκεται μακριά και η εταιρεία είναι στα όρια της χρεοκοπίας. Τι θα κάνεις;». Ο Εμίρ τη διαβεβαιώνει: «Δεν πρόκειται να ευτυχήσουν! Ακόμα κι αν παντρευτούν θα τους κάνω να είναι δυστυχισμένοι», ενώ της προτείνει ένα σχέδιο για να το καταφέρει. Εκείνη δέχεται: «Θα περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου εδώ και ό,τι κι αν κάνω δεν μπορεί κανείς να μου ρίξει ευθύνες».

                         Kara Sevda 4ος κύκλος εξελίξεις: Η μεγάλη δίκη για το διαζύγιο Νιχάν και Εμίρ! Ποια η απόφαση του δικαστηρίου;

Παράλληλα του επισημαίνει: «Πρόσεχε τη Ζεϊνέπ, έχει στα χέρια της όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να σε κλείσει στη φυλακή». Εκείνος της τηλεφωνεί, αλλά η Ζεϊνέπ δεν του απαντάει και ζητάει από τον Κεμάλ να μιλήσουν. Στο μεταξύ, η Λεϊλά βρίσκει ένα όπλο στο σπίτι της και επιπλήττει τον Αϊχάν. Μέχρι να βγει το διαζύγιο, η Νιχάν δεν υπογράφει την εντολή πληρωμής των δανείων και η εταιρεία πατώνει μέρα με τη μέρα. Ο Κεμάλ πάει να βρει την αδελφή του και της ανακοινώνει πως ο Εμίρ και η Νιχάν θα πάρουν διαζύγιο και πως πλέον είναι έτοιμοι να παντρευτούν. Παράλληλα, έρχεται ένα χαρτί από το δικαστήριο για την υπόθεση της πατρότητας της Ντενίζ. Η Ζεϊνέπ αποφασίζει να μη δώσει στον Κεμάλ όλα τα στοιχεία που βρέθηκαν τυχαία στα χέρια της. Ωστόσο, του λέει: «Ο Εμίρ δεν είναι δικός μου εχθρός! Ακόμα κι αν θάψω όλα αυτά που έχω μέσα μου, δεν θα αλλάξει κάτι». Kara Sevda 4ος κύκλος εξελίξεις

                          Kara Sevda 4ος κύκλος εξελίξεις: Η μεγάλη δίκη για το διαζύγιο Νιχάν και Εμίρ! Ποια η απόφαση του δικαστηρίου;

Ο Εμίρ πάει στη φυλακή να δει τον Γκαλίπ: «Με πρόδωσες στον εχθρό μου! Πρόδωσες την εταιρεία και το όνομά μας! Από εδώ και στο εξής θα είσαι μόνος σου, εμένα ξέχασέ με για πάντα». Αργότερα εκείνος επιστρέφει στο σπίτι και βλέπει το αυτοκίνητο της Νιχάν απέξω. Με την ελπίδα ότι θα τη δει τρέχει μέσα και τη φωνάζει, όμως τον ενημερώνουν πως άφησε τα πάντα εκεί και πήρε μόνο τα πράγματα της οικογένειάς της. Τότε αυτός δίνει εντολή να ανοίξουν όλα τα παράθυρα. Πάει στο δωμάτιό της, μετά στο δωμάτιο της Ντενίζ και αρχίζει να φωνάζει: «Γιατί; Γιατί; Γιατί η μυρωδιά τους ακόμα με στοιχειώνει; Γιατί πεθαίνω έτσι; Γιατί», ρωτάει και ξαναρωτάει και η μητέρα του προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Η Ζεϊνέπ φτάνει εκεί: «Γιατί όλα τελείωσαν! Αφησέ τους πια να ευτυχήσουν! Δεν είναι δικό σου παιδί η Ντενίζ, είναι του αδελφού μου και της Νιχάν», τον προσγειώνει, ενώ του δίνει τα στοιχεία που έχει στα χέρια της.

Στο μεταξύ, ο Γκαλίπ ζητάει από έναν συγκρατούμενο ένα όπλο προκειμένου να σκοτώσει τον Ταρίκ για να τον εκδικηθεί. Την επόμενη μέρα είναι η δίκη για το διαζύγιο και ο Εμίρ αργεί προκαλώντας εκνευρισμό στη Νιχάν. Τελικά εκείνος φτάνει με καθυστέρηση και η δίκη ξεκινάει. Το διαζύγιο του Εμίρ και της Νιχάν επιτέλους βγαίνει! «Σου είχα πει ότι θα σου τα πάρω όλα αλλά δεν πρόσεχες», του λέει ο Κεμάλ και ο Εμίρ του υπόσχεται: «Θα σου τα πάρω όλα πίσω! Τώρα ξεκινάει ο πόλεμος». Κεμάλ και Νιχάν πετάνε στα σύννεφα, ενώ ψάχνουν σπίτι για να μείνουν. Ωστόσο, ο Κεμάλ συνεχίζει να μην της κάνει πρόταση γάμου και εκείνη στενοχωριέται. Οταν η γυναίκα γυρίζει σπίτι βρίσκει ένα σημείωμα με μια διεύθυνση για να πάει και τρομάζει πιστεύοντας πως είναι από τον Εμίρ.Kara Sevda 4ος κύκλος εξελίξεις

Για την αρχική σελίδα «Kara Sevda» πατήστε ΕΔΩ

loading...

Facebook Comments

You may also like

House of Cards: Επιστρέφει με νέο cast στην τελευταία σεζόν!

Παρελθόν θεωρείται ο Kevin Spacey! Το House of