agapimenes-paidikes-seires
Έρωτες και πάθη με… διάρκεια! Τι περιμένει από σήμερα το κάθε ζώδιο;

Από σήμερα μέχρι τις 30 Ιουλίου η επικοινωνία αλλάζει, γινόμαστε πιο απόλυτοι και δυναμικοί αλλά και περισσότερο εξωστρεφείς και άμεσοι…

Σήμερα ο… φτερωτός θεός αφήνει το τρυφερό και ρομαντικό ζώδιο του Καρκίνου για να περάσει σε αυτό του γενναιόδωρου και επιβλητικού Λέοντα όπου και θα παραμείνει ως το τέλος του ίδιου μήνα (30/7).

Το διάστημα αυτό, η επικοινωνία μας αλλάζει, γινόμαστε πιο απόλυτοι και δυναμικοί στον τρόπο που εκφραζόμαστε, αλλά και περισσότερο εξωστρεφείς και άμεσοι. Νέες, δημιουργικές ιδέες που γεννώνται την περίοδο αυτή, θα χαρακτηριστούν από επιτυχία, ενώ παράλληλα αυξάνονται οι κοντινές αποδράσεις για διασκέδαση και αναψυχή.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα και στον 5ο ηλιακό σου οίκο, σε βγάζει για λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και σε ωθεί να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις. Η διέλευση αυτή, επαναφέρει την ανάγκη σου να ανακαλύψεις και πάλι το παιδί μέσα σου και να ξεκινήσεις δραστηριότητες, που σε γεμίζουν χαρά και ενθουσιασμό. Δεν αποκλείεται να είναι αυτή η περίοδος που έχεις προγραμματίσει τις καλοκαιρινές σου διακοπές ή απλώς να προκύψουν προτάσεις για κοντινές αποδράσεις. Η δημιουργικότητά σου αυξάνεται, οι ιδέες σου αναγνωρίζονται, η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει. Εκμεταλλεύσου το διάστημα αυτό για να προωθήσεις τα σχέδιά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, ο Ερμής εισέρχεται στο 4ο ηλιακό σου σπίτι, στρέφοντας την προσοχή σου στο σπίτι και τις οικογενειακές σχέσεις. Ίσως το διάστημα αυτό να δεχτείς επισκέψεις από συγγενικά πρόσωπα, φίλους ή ακόμη και τον νέο σου απόγονο, που θα γεμίσουν χαρά και ζωντάνια το σπίτι σου. Δεν αποκλείεται να αποφασίσεις εσύ να επισκεφθείς αγαπημένα πρόσωπα για λίγες μέρες. Αλλαγές στον χώρο σου ευνοούνται ιδιαίτερα, ενώ παράλληλα θα έχεις τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις κάθε είδους εκκρεμότητα, που σχετίζεται με την ακίνητη περιουσία σου.

ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Αγαπητέ Δίδυμε, ο κυβερνήτης σου περνάει στο ζώδιο του Λέοντα, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 30 Ιουλίου, βοηθώντας σε να διαφημίσεις τα επικοινωνιακά σου ταλέντα, να υλοποιήσεις ευκολότερα τους στόχους σου και να «γεννήσεις» νέες ιδέες, που θα βγάλουν προς τα έξω το δημιουργικό εαυτό σου. Ακόμη, ίσως να δεχθείς επισκέψεις από συγγενικά σου πρόσωπα ή να αποφασίσεις εσύ να ταξιδέψεις, για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Νέες γνωριμίες και επαφές, ερωτικού αλλά και επαγγελματικού χαρακτήρα, ευνοούνται ιδιαίτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, η πορεία του Ερμή στον 2ο ηλιακό σου οίκο έως τις 30 Ιουλίου, στρέφει την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα. Το διάστημα αυτό ίσως να υπάρξουν κάποια σκαμπανεβάσματα σε έσοδα και στα έξοδά σου ή απλώς να χρειαστεί να θέσεις προτεραιότητες στις ανάγκες σου, ώστε να κάνεις μια καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σου. Γενικώς, θα σε χαρακτηρίσει μια τάση να ξοδέψεις περισσότερα ή να κάνεις μια καινούρια επένδυση που σχεδίαζες καιρό. Παράλληλα, θα μπεις σε μια διαδικασία να αξιολογήσεις ανθρώπους και καταστάσεις, είτε αφορούν στα ερωτικά σου είτε επαγγελματικές σου υποθέσεις.

ΛΕΟΝΤΑΣ

Αγαπητέ Λέοντα, ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 30 Ιουλίου. Πρόκειται για διάστημα, κατά το οποίο θα καταφέρεις να υλοποιήσεις πιο εύκολα στόχους και επιθυμίες, θα έχεις τη δυνατότητα να διαπραγματευτείς καλύτερα επαγγελματικές προτάσεις και θα δεις σημαντική αύξηση της εξωστρέφειας και της δημιουργικότητάς σου. Η επικοινωνία με τους γύρω σου βελτιώνεται, οι γνωριμίες αυξάνονται και οι ερωτικές ευκαιρίες πληθαίνουν. Απόλαυσε αυτό το διάστημα για να διασκεδάσεις, να γεμίσεις μπαταρίες, να κοινωνικοποιηθείς και να βγάλεις προς τα έξω τον μοναδικό εαυτό σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, ο κυβερνήτης σου πραγματοποιεί μια σύντομη πορεία στον Λέοντα και στον 12ο ηλιακό σου οίκο έως τις 30 Ιουλίου, που θα σε βοηθήσει να ξεκουραστείς και να αποφορτιστείς από τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου. Η διαίσθησή σου οξύνεται το διάστημα αυτό και τα μηνύματα που λαμβάνεις πληθαίνουν, όμως οι πληροφορίες που καταφθάνουν, ενδεχομένως, να είναι συγκεχυμένες, για αυτό καλό θα είναι να αποφύγεις τη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Χαλάρωσε και αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και σε δραστηριότητες που ξεκουράζουν ψυχή και σώμα!

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Λέοντα, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 30 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό θα δεις την κοινωνικότητά σου να αυξάνεται, ενώ ανάμεσα στις νέες γνωριμίες που θα κάνεις, πολλές θα αποδειχθούν χρήσιμες για μέλλον σου. Παράλληλα, θα θελήσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε φίλους και να θέσεις καινούριους στόχους για την επαγγελματική σου πορεία. Ανάμεσα στο φιλικό σου κύκλο, ίσως να ανακαλύψεις ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται ερωτικά για σένα, αν ανήκεις στους αδέσμευτους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα και στον 10ο ηλιακό σου οίκο φέρνει σε πρώτο πλάνο τον τομέα της καριέρας σου. Μέχρι τις 30 Ιουλίου τα επαγγελματικά πλάνα σου προχωρούν, σε απασχολεί ένα νέο σου εγχείρημα, στόχοι που είχες θέσει, αλλά και η δημόσια εικόνα σου. Συζητήσεις και αλλαγές στις σχέσεις με ανώτερους δημιουργούν νέα δεδομένα στο χώρο εργασίας σου. Εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα για να προάγεις τον εαυτό σου, τα ταλέντα σου και τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, στις 14 Ιουλίου ο Ερμής θα ξεκινήσει την πορεία του στο ζώδιο του Λέοντα, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιουλίου. Το συγκεκριμένο διάστημα, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για σένα, αφού θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στους επαγγελματικούς σου στόχους, να ταξιδέψεις σε εξωτικούς προορισμούς, να κοινωνικοποιηθείς και να βάλεις νέους, ενδιαφέροντες ανθρώπους στη ζωή σου. Η αισιοδοξία και η θετική οπτική σου στα πράγματα επανέρχεται το διάστημα αυτό, παρακινώντας σε να κάνεις σχέδια για το μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Λέοντα και στον 8ο ηλιακό σου οίκο, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 30 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να οργανώσεις οφειλές και κάθε είδους οικονομική εκκρεμότητα, να επιλύσεις θέματα που αφορούν τη συμβίωση με το σύντροφό σου και το κοινό σας ταμείο, αλλά και να κάνεις μια ενδοσκόπηση για να ξεκαθαρίσεις μέσα σου ανάγκες και επιθυμίες. Το σεξ σε απασχολεί έντονα την εποχή αυτή και θα θελήσεις να το βιώσεις σαν ψυχική ένωση και όχι σαν μια απλή απόλαυση ή βασική λειτουργία. Είτε ανήκεις στους δεσμευμένους είτε όχι, άφησε το πάθος να μπει στη ζωή σου…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, ο Ερμής περνάει στον Λέοντα, απέναντι από το ζώδιό σου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 30 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό σε πρώτο πλάνο έρχονται οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου, στις οποίες θα θελήσεις να αφιερώσεις το χρόνο και την ενέργειά σου. Η επικοινωνία στη σχέση σου βελτιώνεται, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους Υδροχόους, μια νέα γνωριμία εντάσσει το πάθος στη ζωή σου. Νέες συνεργασίες αυτής της περιόδου θα χαρακτηρίζονται από σύμπνοια και δημιουργικότητα, ενώ αν υπήρχαν προβλήματα με κάποιον συνεργάτη σου, θα καταφέρεις να τα επιλύσεις χωρίς προστριβές.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα και στον 6ο ηλιακό σου οίκο, σε καλεί να οργανώσεις καλύτερα το καθημερινό σου πρόγραμμα. Οι υποχρεώσεις σου ίσως να αυξηθούν το διάστημα αυτό, καθώς φαίνεται να υπάρχει έντονη κινητικότητα και στο χώρο εργασίας σου και όσον αφορά απλά, πρακτικά ζητήματα που ζητούν την προσοχή σου. Ακόμη, πιθανόν να θελήσεις να ασχοληθείς με την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση, αλλά και να υιοθετήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Πηγή

loading...

Facebook Comments

You may also like

Δείτε τα ζώδια για σήμερα 29/06/2017…

Δείτε τι έχουν να πουν τα ζώδια για