Ανδρέας Γεωργίου: Γιατί δεν συνεργάστηκε στο «Τατουάζ» με τον Αποστόλη Τότσικα; Ο ίδιος αποκαλύπτει!

Στο περιοδικό People παραχώρησε συνέντευξη ο Ανδρέας Γεωργίου και μεταξύ άλλων μίλησε για του πρωταγωνιστές του Τατουάζ και τον λόγο που δεν συνέχισε τη συνεργασία του με τον Αποστόλη Τότσικα στο νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα.

Με πολλούς από τους ηθοποιούς του Μπρούσκο συνεργάζεστε στις δύο νέες σειρές του Alpha.

«Υπήρχαν ρόλοι που ταίριαζαν γάντι και αφού είχα και την τέλεια συνεργασία και ενεργειακά και επαγγελματικά, γιατί να μην τους έχω; Χαίρομαι που δουλεύουμε ξανά μαζί».

Με τον Αποστόλη Τότσικα τι συνέβη; Γράφτηκε ότι τσακωθήκατε και γι’ αυτό δεν του έκανες πρόταση να ξανασυνεργαστείτε.

«Δεν του έκανα πρόταση, γιατί ο Αποστόλης ήταν πρωταγωνιστής στο Μπρούσκο, όπως κι εγώ. Με τη λογική που σου είπα στην αρχή, ότι δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω τον εαυτό μου ξανά, ένιωθα πως δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω ούτε τον Αποστόλη, γιατί καλώς ή κακώς είμαστε η ταμπέλα του Μπρούσκο. Η Ελένη είναι γυναίκα, με άλλο styling, διαφορετικά μαλλιά μεταμορφώνεται. Πάνω σε αυτή τη λογική βασίστηκα. Ούτε τσακωθήκαμε, ούτε ισχύει ότι δεν τον θέλω. Εντάσεις πάνω στη δουλειά πάντα υπάρχουν. Αλλά ούτε με τον Αποστόλη παίξαμε μπουνιές, όπως γράφτηκε, όπως ούτε με την Ελένη ήμασταν ζευάρι, όπως επίσης γράφτηκε».

[via]

loading...
loading...

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More