9 Μήνες – Επεισόδιο 360 – Β’ Κύκλος ( Τελευταίο )

Διαβάστε τι θα γίνει στην σειρά 9 Μήνες – Επεισόδιο 360 – Β’ Κύκλος

9 Μήνες – Επεισόδιο 360 – Β’ Κύκλος ( Τελευταίο )

Μετά από την περιπέτεια με τον Πέτρο, η Δάφνη πέφτει στην αγκαλιά του Αντρέα, ανακουφισμένη που πλέον τελειώσαν τα προβλήματα για όλους. Η Θεανώ τηλεφωνεί στον πρώην άντρα της Σοφίας και ζητάει τη βοήθεια του προκειμένου να πείσουν τη Σοφία να γυρίσουν στην Ελλάδα. Ο Μάνος ξαφνιάζεται όταν η Μαρίνα έρχεται στο στούντιο με το μωρό και τον ενημερώνει πως έκανε το τεστ πατρότητας. Ωστόσο εκείνος, εκφράζει τη βεβαιότητα ότι το παιδί είναι δικό του. Η ανυπομονησία της Ελίζας την οδηγεί στη Δίωξη. Ο Αντρέας ξαφνιάζεται με την επίσκεψη της και χωρίς να προλάβει το κακό, η Ελίζα ανακοινώνει στη Δάφνη ότι είναι έγκυος. Η Δάφνη χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της, και φεύγει από το γραφείο. Ο Άλκης επιμένει στην απόφαση του να μην παραδεχτεί ένα έγκλημα που δεν έκανε, καθώς δε θέλει να μεγαλώσει το παιδί του με τέτοιο στίγμα, και παίρνει δύναμη που τουλάχιστον η Κρίστη πιστεύει στην αθωότητα του.9 Μήνες – Επεισόδιο 360 – Β’ Κύκλος ( Τελευταίο )

Την ίδια ώρα, η Κρίστη συναντιέται με τον Διαμαντίδη. Ο Αντρέας προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη Δάφνη, όμως το κινητό της είναι κλειστό. Η Κρίστη προσπαθεί να εκμαιεύσει έστω ένα στοιχείο από τον Διαμαντίδη που θα μπορούσε να την οδηγήσει στην αποκάλυψη ότι ο ίδιος σκότωσε την Ηρώ. Ο Μάνος λέει στη Μαρίνα πως θέλει να ζήσει μαζί της. Ο Αντρέας βρίσκει τελικά τη Δάφνη στο σπίτι τους και σοκάρεται όταν εκείνη του λέει πως θα υπογράψει τελικά το διαζύγιο τους. Η Κρίστη λέει στον Άλκη πως είναι σίγουρη ότι ο Διαμαντίδης σκότωσε την Ηρώ και υπόσχεται πως θα κάνει τα πάντα για να το αποδείξει. Ωστόσο ο Άλκης προσπαθεί να την αποτρέψει, καθώς μπορεί και η ίδια να κινδυνεύσει από εκείνον. Η Έλσα τρελαίνεται από τη χαρά της όταν η Μαρίνα της ανακοινώνει πως αποφάσισαν με τον Μάνο να είναι μαζί. Η Σοφία λέει στον Μάνο για το ταξίδι του μέλιτος που σχεδιάζει, ωστόσο εκείνος της λέει ότι δεν μπορεί να λείψει από το σταθμό. Η Σοφία καταλαβαίνει πως κάτι του συμβαίνει, και ο Μάνος αναγκάζεται να παραδεχτεί ότι τον προβληματίζει το θέμα της πατρότητας του μωρού. 9 Μήνες – Επεισόδιο 360 – Β’ Κύκλος ( Τελευταίο )

Ο Κίμωνας θυμώνει με την Κίστη που έχει βαλθεί να κάνει τον ντετέκτιβ για να βοηθήσει τον Άλκη. Η Δάφνη λέει στον Οδυσσέα ότι χώρισε οριστικά με τον Αντρέα. Η Εύα παραγγέλνει έναν ψηφιακό πυροκροτητή. Η Άννα ακούει τον καβγά του Κίμωνα και της Κρίστης και παρεμβαίνει. Ο Στέφανος ανακοινώνει στην Έλσα την απόφαση του να φύγει ξανά με αποστολή. Η Έλσα του λέει πως θα πάει μαζί του. Ο Πέτρος ετοιμάζει τα πράγματα του για να γυρίσει στη φυλακή. Η Μάρθα του υπόσχεται πως θα τον περιμένει. Η Δάφνη αφήνει στο γραφείο του Αντρέα ένα φάκελο που έχει την παραίτηση της. Ανατροπές χωρίς τέλος μέχρι και την τελευταία σκηνή του δεύτερου κύκλου της αγαπημένης σειράς, με όλους τους ήρωες σε πρώτο πλάνο. Ποιος είναι τελικά ο Πατέρας του μωρού της Μαρίνας, ο Μάνος ή ο Κυριάκος; Θα καταφέρει η Δάφνη να σώσει τον Αντρέα από βέβαιο θάνατο; Θα ομολογήσει ο Άλκης την ενοχή του για να γλιτώσει τα ισόβια ή θα περάσει την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή; Με ποιον θα αποφασίσει η Κρίστη να συνεχίσει τη ζωή της; Με τον Άλκη ή τον Κίμωνα;Η… με κανέναν από τους δυο; Η Έλσα θα ακολουθήσει τον Στέφανο; Η Εύα; Θα γλυτώσει τη φυλακή ή θα καταφέρει να διαφύγει;… Λένε ότι οι μεγάλες αγάπες συμβαίνουν μόνο στα έργα. Αυτό ισχύει για τον Πέτρο και τη Μάρθα. Με τον Αντρέα και τη Δάφνη όμως; Θα καταφέρουν οι δυο τους να ξεπεράσουν τα νέα εμπόδια με το παιδί που περιμένει η Ελίζα; Η Σοφία θα δεχτεί τη θέση της Διευθύντριας στο Ερευνητικό Κέντρο Μεταμοσχεύσεων στην Αθήνα; Και ο Μάνος; Ο άνθρωπος που ξεκίνησε από την Ελλάδα για να βρει το παιδί του για να σωθεί, που αντίκρισε τον θάνατο κι επέστρεψε στη ζωή με πολλαπλά πρόσωπα… τι θα κάνει; Ένα διπλό τελευταίο επεισόδιο που θα μας κρατήσει με κομμένη την ανάσα αποζημιώσει την προτίμηση των τηλεθεατών…9 Μήνες – Επεισόδιο 360 – Β’ Κύκλος ( Τελευταίο )

Για την αρχική σελίδα «9 Μήνες» πατήστε ΕΔΩ

loading...
loading...

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More