Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 11, 12, 13, 14

Διαβάστε τι θα γίνει στην σειρά Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 11, 12, 13, 14

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 11, 12, 13, 14

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 11

Η Άννα Λετίσια εκμεταλλεύεται την άφιξη της ‘Αννα Λάουρα για να φιλήσει τον Ραμίρο. Η ‘Αννα Λάουρα δε θέλει να ακούσει λέξη αλλά αποφασίζει να μιλήσει στην αδερφή της που της εξηγεί ότι το έκανε για να καταλάβει ότι ο Ραμίρο παίζει και με τις δύο. Η ‘Αννα Λουσία φοβάται ότι θα χάσει τον Σαντιάγο όταν βρει τη μνήμη του, ειδικά όταν βλέπει ένα τατουάζ με το σύμβολο της αιώνιας αγάπης.

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 12

Η Σολεδάδ πετάει το κινητό της ‘Αννα Λουσία, αλλά ο Σαντιάγο προθυμοποιείται να την πάει στο Σαν Νικολάς. Η Άννα Λετίσια προτείνει στη γιαγιά της να πάνε ταξίδι αλλά δυσανασχετεί στην ιδέα ότι η ‘Αννα Λάουρα θα τις συνοδεύσει. Ο Ραμίρο λέει στην Ερνεστίνα ότι θέλει να παντρευτεί την ‘Αννα Λάουρα, η εγγονή της όμως αρνείται. Η Ερνεστίνα χαστουκίζει την ‘Αννα Λετίσια όταν μαθαίνει ότι ο Ραμίρο τη φίλησε..

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 13

Η ‘Αννα Λάουρα πιστεύει την αδερφή της και αισθάνεται προδομένη από τον Ραμίρο, ενώ η Ερνεστίνα απαιτεί από τον πατέρα του Ραμίρο να κρατήσει το γιο του μακριά από τις εγγονές της. Ο Ινιάκι κάνει σχέδια να μείνει σ’ ένα πολυτελές διαμέρισμα, σίγουρος ότι με τη νέα δουλειά θα βγάλει πολλά χρήματα. Η ‘Αννα Λουσία συναντάει τυχαία τον Εβαρίστο που της λέει ότι η Σολεδάδ της κρύβει πολλά μυστικά.

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 14

Ο Εβαρίστο λέει στην ‘Αννα Λουσία ότι ο Σαντιάγο είναι ένας εγκληματίας και τη ρωτάει πού βρίσκεται. Η Ερνεστίνα λέει στην καλύτερη φίλη της ότι καταλαβαίνει την ‘Αννα Λάουρα γιατί και η ίδια όταν ήταν νέα και ερωτευμένη προδόθηκε από τον Ροντρίγο Κασασόλα. Ο Εβαρίστο διατάζει τους άνδρες του να παρακολουθούν την ‘Αννα Λουσία και τη Σολεδάδ και αν δουν τον Σαντιάγο να τον σκοτώσουν.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 15, 16, 17, 18, 19, 20

Για την αρχική σελίδα «Τα Τρία πρόσωπα της Άννας» πατήστε ΕΔΩ

loading...
loading...

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More