Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50

Διαβάστε τι θα γίνει στην σειρά Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 38

Ο Ραμίρο προσπαθεί να κάνει τον Σαντιάγο να θυμηθεί το παρελθόν του και του λέει ότι ήταν καλός άνθρωπος. Ο Μαριάνο στην προσπάθειά του να απομακρύνει την ‘Αννα Λάουρα από τον Βαλεντίν, της προτείνει να πάει για μουσικές σπουδές στη Βενετία. Η Λεονόρ βρίσκει το διαβατήριο της ‘Αννα Λετίσια αλλά εκείνη προλαβαίνει να της το πάρει πριν δει ότι ταξίδεψε στην Κόστα Παραίσο.

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 39

Ο Ινιάκι καλεί την ‘Αννα Λετίσια σε δείπνο αλλά καταλήγει να τη φιλήσει και η ‘Αννα Λετίσια ενδίδει. Ο Ντανιέλ που τους βλέπει, εξαγριώνεται και πιάνεται στα χέρια με τον Ινιάκι. Η Μαριμπέλ κατηγορεί τον Ορλάντο ότι ήρθε στην πανσιόν τη Ρεμέδιος για να είναι κοντά στην ‘Αννα Λουσία. Του λέει ότι ο Σαντιάγο έφυγε για την Κόστα Παραίσο και οι ελπίδες του Ορλάντο αναπτερώνονται.

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 40

Η ‘Αννα Λουσία εξομολογείται στον Χαβιέ ότι είναι στενοχωρημένη επειδή δεν έχει τη στήριξη της μητέρας της. Ο Ραμίρο, ο Σαντιάγο και ο Ινιάκι μαθαίνουν ότι οι ‘Αλβαρες ντελ Καστίγο είναι καλεσμένοι στην πρεμιέρα του ‘’Ντανσάιρε’’ και συμφωνούν να εμποδίζουν τις αδερφές να πάνε. Η Ρεμέδιος πείθει τη Σολεδάδ να πάνε στην παράσταση αγνοώντας ότι θα είναι και η πραγματική γιαγιά της ‘Αννα Λουσία.

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 41

Η παράσταση του ‘’Ντανσάιρε’’ επιτέλους πραγματοποιείται και έχει μεγάλη επιτυχία. Η ‘Αννα Λουσία σχεδόν συναντιέται με την οικογένειά της, αλλά η Σολεδάδ την παίρνει από εκεί με το ζόρι. Ο Ταντέο θυμάται το παρελθόν, όταν επισκέπτεται την πρώην γυναίκα του και μαθαίνει ότι έχει άλλο ένα παιδί, τον Ντανιέλ. Όταν τη ρωτάει αν είναι δικό του παιδί, εκείνη τον πετάει έξω.

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 42

Η ‘Αννα Λουσία ζητάει από τη Σολεδάδ μία λογική εξήγηση για τη συμπεριφορά της αλλά η Σολεδάδ αρκείται να της πει ότι δε θέλει αυτόν τον κόσμο για την κόρη της. Τότε η ‘Αννα Λουσία ξεσπάει σε κλάματα. Η Ερνεστίνα ζητάει από τον Ταντέο να την οδηγήσει στο καμαρίνι της βασικής ακροβάτιδος για να τη συγχαρεί. Η μοίρα όμως τη ρίχνει πάνω στον Σαντιάγο με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει από το σοκ.

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 43

O Σαντιάγο μπερδεμένος με τα συναισθήματά του, αποφασίζει να απομακρυνθεί από την ‘Αννα Λουσία. Η ‘Αννα Λετίσια επισκέπτεται τον Ινιάκι στο σπίτι του αλλά εμφανίζεται η ‘Αννα Λουσία και του ζητάει να την πάει στο Σαντιάγο. Ο Ινιάκι προσπαθεί να την κρύψει από την αδερφή της. Την ώρα που ο Ραμίρο παρακαλάει τον Σαντιάγο να τον αφήσει να δει την ‘Αννα Λουσία, εμφανίζεται ο Ινιάκι μαζί της.

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 44

Η ‘Αννα Λουσία βάζει στον Σαντιάγο τελεσίγραφο : ή θα γυρίσει στη γυναίκα του ή θα της ζητήσει διαζύγιο και θα αρχίσει μία νέα ζωή μαζί της. Η ‘Αννα Λετίσια προσπαθεί να αποπλανήσει τον Ραμίρο. Εκείνος αρχίζει να τη φιλάει για να την εμποδίσει να δει την ‘Αννα Λουσία, αλλά εκείνη τη στιγμή φτάνει η ‘Αννα Λάουρα. Ο Ραμίρο αγχώνεται και προειδοποιεί την ‘Αννα Λετίσια να μη μιλήσει.

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 45

Η Μαριμπέλ κατηγορεί την ‘Αννα Λουσία ότι κάνει τα πάντα για να την ξεπεράσει και να κερδίσει τον προσοχή των άλλων. Η αντίδραση της ‘Αννα Λουσία κάνει τη Μαριμπέλ να μετανιώσει για τα λόγια της. Ο Ραμίρο είναι αποφασισμένος να κερδίσει την ‘Αννα Λάουρα και της προτείνει ένα σχέδιο για να αποκαλυφθεί ότι η ‘Αννα Λετίσια έλεγε πάντα ψέματα για να τους χωρίσει.

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 46

Η ‘Αννα Λετίσια πείθει την Ερνεστίνα ότι επέστρεψε για να τη φροντίζει, ενώ στην πραγματικότητα ο Μαριάνο την έδιωξε από το σπίτι του. Στη συνέχεια, αγοράζει μία περούκα ίδια με τα μαλλιά της ‘Αννα Λάουρα. Ο Ινιάκι ψάχνει στο συρτάρι της ‘Αννα Λετίσια και ανακαλύπτει το ταξίδι της στην Κόστα Παραίσο. Ο Μαρσέλο θυμάται ότι ήταν με τον άντρα της Ρεμέδιος όταν ανακάλυψε ότι η γυναίκα του τον απατούσε.

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 47

Ο Ραμίρο προτείνει στην ‘Αννα Λετίσια να κάνουν σχέση, κι εκείνη του λέει ότι θα πρέπει να βγαίνουν κρυφά. Ο Ραμίρο όμως αρνείται, γιατί θέλει να αποκαλύψει τα ψέματά της. Ο Μαριάνο προτείνει στη Βιριδιάνα να πάνε για φαγητό και όλα δείχνουν ότι οι σχέσεις τους είναι πλέον φιλικές. Η ‘Αννα Λάουρα δε μπορεί να πιστέψει το ρόλο της αδερφής της στη σχέση της με τον Ραμίρο.

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 48

H Βιριδιάνα και ο Μαριάνο υπογράφουν το συμβόλαιο για το νέο μαγαζί και έρχονται πιο κοντά. Την ίδια στιγμή τους βλέπει η ‘Αννα Λετίσια και κάνει σκηνή. Στη συνέχεια συνοδεύει τη Βιριδιάνα στην πόρτα και αρχίζει να της συκοφαντεί τον Μαριάνο. Ο Μαρσέλο αποφασίζει να μιλήσει στην ‘Αννα Λετίσια, αλλά όταν φτάνει στο σπίτι της, εκείνη προσπαθεί να πέσει πάνω του με το αμάξι της.

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 49

O Iνιάκι ζητάει από την ‘Αννα Λετίσια εξηγήσεις για το ταξίδι της στην Κόστα Παραίσο, τη μέρα που πέθανε η Τζένιφερ. Η ‘Αννα Λετίσια για άλλη μία φορά δικαιολογείται και του λέει ότι δεν έχει σχέση με το θάνατο της Τζένιφερ. Ο Σαντιάγο επισκέπτεται την πανσιόν για να μιλήσει με τη Σολεδάδ. Η ‘Αννα Λουσία απαιτεί να από τη μητέρα της να μην του μιλήσει αν δεν είναι η ίδια μπροστά.

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 50

Η ‘Αννα Λετίσια μεταμφιέζεται σε ‘Αννα Λάουρα για να συναντήσει τον Βαλεντίν και τον κάνει να πιστέψει ότι ο Μαριάνο στρέφει την αδερφή της εναντίον του. Ο Βαλεντίν ομολογεί ότι σχεδιάζει να εκδικηθεί τον Μαριάνο αλλά σοκάρεται όταν βλέπει ποια πραγματικά είναι. Ο Ορλάντο μαλώνει με τη Μαριμπέλ και εκείνη του λέει ότι η Άννα Λουσία είναι τρελά ερωτευμένη με τον Σαντιάγο.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 51, 52, 53, 54, 55

Για την αρχική σελίδα «Τα Τρία πρόσωπα της Άννας» πατήστε ΕΔΩ

loading...
loading...

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More