Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 35, 36, 37

Διαβάστε τι θα γίνει στην σειρά Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 35, 36, 37

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 35, 36, 37

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 35

Ο Ραμίρο μπαίνει στο σπίτι του Βαλεντίν και εκπλήσσεται όταν βλέπει στο τοίχο ένα κολάζ με φωτογραφίες της ‘Αννα Λάουρα. Ο Εβαρίστο ζητάει από τον Σαντιάγο να μην πει στην ‘Αννα Λουσία την αλήθεια για την ταυτότητά του. Η ‘Αννα Λετίσια εκμεταλλεύεται τον πόνο του θείου της Μαριάνο για το θάνατο της Τζένιφερ, ώστε να τον πλησιάσει και να τον βοηθήσει.

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 36

Η Σολεδάδ μαθαίνει για μία μπουτίκ που ζητούν κεντήστρα αλλά δε θέλει την ‘Αννα Λουσία μαζί της για να μην την αναγνωρίσουν. Η ‘Αννα Λετίσια επιμένει να στηρίζει το θείο της αλλά αυτός είναι απαρηγόρητος. Ο Ινιάκι οργανώνει ένα μνημόσυνο για τη Τζένιφερ και η ‘Αννα Λάουρα εμφανίζεται με τον Βαλεντίν τον οποίο συστήνει ως τον φίλο της. Ο Μαριάνο και ο Βαλεντίν προσποιούνται ότι δε γνωρίζονται.

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 37

Ο Σαντιάγο εμφανίζεται στον Ραμίρο και τον Ινιάκι, οι οποίοι δε μπορούν να πιστέψουν ότι είναι ζωντανός. Ο Σαντιάγο είναι καχύποπτος με τον Ραμίρο γιατί θυμάται τα λόγια του Εβαρίστο ότι είναι εχθρός του. Η ‘Αννα Λετίσια μετακομίζει στο σπίτι του Μαριάνο προκαλώντας τη δυσαρέσκειά του. Η Ρεμέδιος συμβουλεύει τη Σολεδάδ να αφήσει την ‘Αννα Λουσία να εργαστεί στο ‘’Ντανσάιρε’’.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45

Για την αρχική σελίδα «Τα Τρία πρόσωπα της Άννας» πατήστε ΕΔΩ

loading...
loading...

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More