Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 31, 32, 33, 34

Διαβάστε τι θα γίνει στην σειρά Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 31, 32, 33, 34

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 31, 32, 33, 34

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 31

Η ‘Αννα Λετίσια σπρώχνει τη Τζένιφερ από την οικοδομή και την αφήνει αβοήθητη. Ο Σαντιάγο φτάνει εκεί και βρίσκει τη Τζένιφερ ετοιμοθάνατη. Οι άνδρες του Εβαρίστο προσπαθούν να τον σκοτώσουν, ενώ ο ίδιος ο Εβαρίστο απειλεί τον Ορλάντο για να τον βοηθήσει. Η ‘Αννα Λουσία είναι απαρηγόρητη για την απώλεια του Σαντιάγο και για το γεγονός ότι της έκλεψαν το αγαπημένο της βραχιόλι.

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 32

Η Ρεμέδιος βρίσκει κάποια έγγραφα και συνειδητοποιεί ότι η ‘Αννα Λουσία δεν είναι η πραγματική κόρη της Σολεδάδ. Τότε προειδοποιεί την Σολεδάδ να της πει την αλήθεια. Ο Σαντιάγο ανακαλύπτει ότι η Τζένιφερ δεν ήταν η γυναίκα του αλλά η ‘Αννα Λετίσια. Στη συνέχεια πηγαίνει στο σπίτι του και τις αναμνήσεις του διακόπτει η άφιξη της ‘Αννα Λετίσια και της ‘Αννα Λάουρα..

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 33

Η ‘Αννα Λετίσια αναπολεί τις στιγμές που έζησε με τον Μαρσέλο χωρίς να γνωρίζει ότι αυτός βρίσκεται στο σπίτι. Αρχίζει να μιλάει στην ‘Αννα Λάουρα για τη μέρα που έχασε τον άνδρα της χωρίς φυσικά να της αναφέρει ότι εκείνη διέταξε τη δολοφονία του. Η Ρεμέδιος δείχνει στη Σολεδάδ τα αποκόμματα των εφημερίδων και την πιέζει να της πει τι πραγματικά κρύβει.

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 34

Η Τζένιφερ ειδοποιεί την ‘Αννα Λετίσια ότι τα αποτελέσματα της εκταφής του Μαρσέλο είναι έτοιμα. Η ‘Αννα Λετίσια της λέει να μην ανοίξει το φάκελο. Ο Εβαρίστο προσπαθεί να πείσει τη Ρεμέδιος ότι ο Μαρσέλο είναι κακός άνθρωπος αλλά δεν τον πιστεύει. Στο μεταξύ, η Τσάνα ρίχνει τα χαρτιά στο Ραμίρο και του λέει ότι η ‘Αννα Λουσία είναι νεκρή…

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 35, 36, 37, 38, 39, 40

Για την αρχική σελίδα «Τα Τρία πρόσωπα της Άννας» πατήστε ΕΔΩ

loading...
loading...

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More