Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 26, 27, 28, 29, 30

Διαβάστε τι θα γίνει στην σειρά Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 26, 27, 28, 29, 30

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 26, 27, 28, 29, 30

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 26

Ο Ορλάντο ζητάει χρήματα από τον Ραμίρο για να του δώσει τη φωτογραφία της ‘Αννα Λουσία και στη συνέχεια καταγγέλλει τον Σαντιάγο για ληστεία. Η ‘Αννα Λετίσια βάζει λόγια στο Μαριάνο για την αδερφή της και τον Βαλεντίν. Ο Ραμίρο επισκέπτεται την Ερνεστίνα για να της εξηγήσει αλλά εκείνη τον διώχνει.

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 27

Η ‘Αννα Λετίσια συνεχίζει να υπενθυμίζει στην αδερφή της την αναπηρία της. Η αστυνομία συλλαμβάνει τον Σαντιάγο και ο Ορλάντο ζητάει από την ‘Αννα Λουσία να τον αφήσει να της μιλήσει, για να αποσύρει τις κατηγορίες. Η Σολεδάδ λέει στον Εβαρίστο ότι ο Ορλάντο ξέρει την αλήθεια για την ‘Αννα Λουσία και του ζητάει να τη βοηθήσει.

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 28

Ο Εβαρίστο βάζει τους άνδρες του να χτυπήσουν τον Ορλάντο για να μείνει μακριά από την ‘Αννα Λουσία. Ο Ντανιέλ θυμίζει στην ‘Αννα Λετίσια τι έκαναν για να απαλλαγούν από τον Μαρσέλο και αυτή τον προειδοποιεί να μη μιλήσει. Ο Εβαρίστο ομολογεί στη Σολεδάδ ότι ο Σαντιάγο είναι παντρεμένος με μία από τις αδερφές της ‘Αννα Λουσία.

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 29

Η Τζένιφερ ειδοποιεί την ‘Αννα Λετίσια ότι τα αποτελέσματα της εκταφής του Μαρσέλο είναι έτοιμα. Η ‘Αννα Λετίσια της λέει να μην ανοίξει το φάκελο. Ο Εβαρίστο προσπαθεί να πείσει τη Ρεμέδιος ότι ο Μαρσέλο είναι κακός άνθρωπος αλλά δεν τον πιστεύει. Στο μεταξύ, η Τσάνα ρίχνει τα χαρτιά στο Ραμίρο και του λέει ότι η ‘Αννα Λουσία είναι νεκρή

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 30

Στο σπίτι της Ρεμέδιος γίνεται ληστεία. Οι κλέφτες παραδίδουν τη λεία στον Εβαρίστο, αλλά εκείνος φαίνεται να ενδιαφέρεται για ένα αγαλματίδιο. Η Ρεμέδιος βρίσκει μία παλιά εφημερίδα και συνειδητοποιεί ότι η Σολεδάδ έκλεψε την ‘Αννα Λουσία. Η ‘Αννα Λετίσια ταξιδεύει στην Κόστα Παραίσο για να δει τη Τζένιφερ, και η συνάντησή τους παίρνει μία απρόβλεπτη τροπή.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 31, 32, 33, 34, 35

Για την αρχική σελίδα «Τα Τρία πρόσωπα της Άννας» πατήστε ΕΔΩ

loading...
loading...

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More