Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 21, 22, 23, 24, 25

Διαβάστε τι θα γίνει στην σειρά Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 21, 22, 23, 24, 25

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 21, 22, 23, 24, 25

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 21

Δεν έδωσε περίληψη το κανάλι

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 22

Ο Χαβιέ επιστρέφει και ξαφνιάζεται που βλέπει τη Μαριμπέλ στο δωμάτιό του. Ο Ραμίρο συναντάει την Τσάνα, η οποία του ρίχνει τα χαρτιά και τον προειδοποιεί να προσέχει μία γυναίκα. Μετά την πληροφορία του Εβαρίστο, η ‘Αννα Λετίσια αποφασίζει να προχωρήσει στην εκταφή του Μαρσέλο. Στο μεταξύ ο Σαντιάγο συλλαμβάνεται από την αστυνομία.

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 23

Ο Ραμίρο κάνει πρόταση στην ‘Αννα Λάουρα, εκείνη δέχεται και περνούν μαζί ένα ρομαντικό απόγευμα. Η ‘Αννα Λετίσια συνεχίζει το σχέδιό της να χωρίσει το Μαριάνο από τη Τζένιφερ. ‘Ετσι τηλεφωνεί στη Τζένιφερ και της λέει ότι δε μπορεί να φορέσει λευκό νυφικό μετά από τόσα χρόνια σχέσης με το θείο της.

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 24

Η ‘Αννα Λετίσια πηγαίνει να παραδώσει το διαμέρισμα στο Ραμίρο και βρίσκει την ευκαιρία να τον εκβιάσει. Στη συνέχεια, τον προειδοποιεί να μείνει μακριά από την οικογένειά της. Η ‘Αννα Λάουρα υποφέρει για την υποτιθέμενη εξαπάτηση του Ραμίρο και ο Μαριάνο την κάνει να αισθανθεί άσχημα όταν της λέει ότι οι άνδρες τη θέλουν μόνο για τα χρήματά της.

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 25

Ο Μαριάνο κατηγορεί την ‘Αννα Λετίσια ότι βοήθησε τον Ραμίρο να ενοικιάσει το διαμέρισμα και εκείνη προσπαθεί να ρίξει την ευθύνη στον Ινιάκι. Ο Βαλεντίν κερδίζει τη συμπάθεια της Ερνεστίνα, η οποία τον θαυμάζει χωρίς να βλέπει τις πραγματικές του προθέσεις. Η Λεονόρ λέει στην ‘Αννα Λάουρα ότι δεν πιστεύει στην αθωότητα της Άννα Λετίσια, αλλά εκείνη την υπερασπίζεται.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 26, 27, 28, 29, 30

Για την αρχική σελίδα «Τα Τρία πρόσωπα της Άννας» πατήστε ΕΔΩ

loading...
loading...

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More