Η πιο τρελή γυναίκα! Περνά ξυστά από το κεφάλι της σφαίρα τζιχαντιστή κι αυτή γελάει!

Οι άνθρωποι που πολεμούν, είναι αρκετά θαρραλέοι και έμαθαν να ζουν με τον κίνδυνο. Ωστόσο, μια γυναίκα, ελεύθερη σκοπευτής, δείχνει ατρόμητη. Παρόλο που μια σφαίρα του ISIS περνάει μόλις μερικά εκατοστά δίπλα από το κεφάλι της, εκείνη γελάει και αστειεύεται με αυτό το γεγονός.

Ο Χεμζέ Χάμζα μοιράστηκε ένα βίντεο στο Twitter, που δείχνει μια γυναίκα από τις Μονάδες Προστασίας Γυναικών, να ανταλλάζει πυροβολισμούς στην πόλη Ράκκα της Συρίας. Η γυναίκα κοιτάζει έξω, μέσα από ένα κτήριο και πυροβολεί σε διάφορους στόχους.

Η γυναίκα στοχεύει και πυροβολεί μέσα από ένα κτίριο κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών, όταν μια σφαίρα περνάει ξυστά από το κεφάλι της.

https://www.youtube.com/watch?v=GELdg4bENnw

Χωρίς να τρομοκρατηθεί, γελάει και αστειεύεται όταν συνειδητοποιεί πόσο κοντά έφτασε στην καταστροφή.

Η σφαίρα παραλίγο να την τραυματίσει σοβαρά ή ακόμη και θανάσιμα, ενώ τελικά χτυπά στον τοίχο. Αντί να νιώσει φόβο ή έκπληξη για το συμβάν, γελάει με τους συναδέλφους της και αστειεύεται. Συνεχίζει τη συζήτηση σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο Twitter από τον δημοσιογράφο Χεμζέ Χάμζα, που δήλωσε πως υπήρχε μάχη ανάμεσα σε ελεύθερους σκοπευτές στην πόλη Ράκκα.

Ο δημοσιογράφος έγραψε: «Μάχη σκοπευτών στην πόλη Ράκκα. Ευτυχώς οι τρομοκράτες του ISIS έχασαν. Οι γυναίκες από το Κουρδιστάν δε γνωρίζουν κανένα φόβο. Ο μέσος άνθρωπος θα φοβόταν για τη ζωή του αν έφτανε τόσο κοντά στο θάνατο, αλλά εκείνη συνέχισε να γελάει.» Πολλοί άνθρωποι επαίνεσαν την ανδρεία της γυναίκας. Η Μονάδα Προστασίας Γυναικών ή αλλιώς YPG, είναι η ένοπλη μονάδα του Κόμματος Δημοκρατικής Ένωσης στη Συρία και έχει περίπου 7.000 μέλη.

[via]

loading...
loading...

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More