Δίδυμα Φεγγάρια: Δυνατό φινάλε αυτή την εβδομάδα! Τι μας είπαν οι πρωταγωνιστές!

Ανατρεπτικό θα είναι το τέλος της επιτυχημένης σειράς! Μη χάσετε τα τελευταία 4 επεισόδια αυτή την εβδομάδα.

Οι πρωταγωνιστές αποκάλυψαν στη Σάββια Σιάτη στοιχεία από όσα περιμένουν τους τηλεθεατές στα τελευταία τέσσερα επεισόδια. Γρηγόρης Βαλτινός, Χριστίνα Παυλίδου και Χριστιάνα Μούζουρα, καθώς και η συγγραφέας του βιβλίου, Ρένα Ρώσση Ζαΐρη, μίλησαν για το τηλεοπτικό ταξίδι τους, που κράτησε δύο χρόνια, και μοιράστηκαν συναισθήματα που βίωσαν στα τελευταία γυρίσματα.

Με ένα δυνατό φινάλε θα μας αποχαιρετίσει η αγαπημένη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 “Δίδυμα Φεγγάρια”, που είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Ρένας Ρώσση Ζαΐρη.

Τα τελευταία τέσσερα επεισόδια είναι γεμάτα ανατροπές και εκπλήξεις, με τις ιστορίες των ηρώων να ολοκληρώνονται με ένα τρόπο που δεν περιμένει κανείς.

Κάμερα του ΑΝΤ1 βρέθηκε στα γυρίσματα του τελευταίου επεισοδίου, και ο Γρηγόρης Βαλτινός, που υποδύεται τον Παύλο Ταξόπουλο, μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά:

“Ήτανε μια σειρά που στηρίχτηκε στο συναίσθημα, στις ψυχές των ανθρώπων, στις αδυναμίες των ανθρώπων, στη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης και της ανθρώπινης ψυχής και στη δύναμη του πάθους. Αυτό που θα περιμένουμε είναι μια δικαίωση όλων των ηρώων. Θέλω να πω ότι ήταν μια επιτυχημένη σειρά που έκανε συντροφιά στον κόσμο. Η συγκίνηση όλων μας είναι μεγάλη σε αυτή την τελευταία ημέρα των γυρισμάτων, είναι μεγάλες οι χαρές, μεγάλες οι λύπες. Με έκανε να αγαπήσω ακόμα πιο πολύ την Κύπρο”.

Το φινάλε έχει ευχάριστες αλλά και δυσάρεστες πτυχές, σύμφωνα με την πρωταγωνίστρια Χριστίνα Παυλίδου, η οποία ξεχώρισε, για άλλη μια φορά, στην μικρή οθόνη ως Αλίκη.

Όπως δήλωσε η Χριστίνα Παυλίδου, “είναι ένα μεγάλο ταξίδι που κράτησε δυο χρόνια. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα από την μια λέμε εντάξει ξεκινούν διακοπές να ξεκουραστούμε, από την άλλη όμως υπάρχει και μια συγκίνηση, λύπη γιατί θα αποχωριστούμε ανθρώπους που ήταν οικογένεια μας. Ήταν μια σειρά που αγαπήθηκε πάρα πολύ και είχε φανατικούς νομίζω θα τους αποζημιώσουμε με ένα δυνατό φινάλε. Υπάρχουν αρκετές ανατροπές και δυσάρεστα και ευχάριστα αλλά νομίζω θα είναι κάποια επεισόδια πάρα πολύ δυνατά και ο κόσμος θα τα περιμένει πως και πως”.

Η Χριστιάνα Μούζουρα έγραψε την δική της επιτυχία, στον διπλό της ρόλο ως η επαναστάτρια Ελισάβετ και ως η συναισθηματική Αγάπη.

“Νιώθω μεγάλη χαρά που βρέθηκα σε αυτή την δουλειά, θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ που τελειώνουμε γιατί έχουμε δεθεί με όλους τους συνεργάτες και τους ηθοποιούς, τους συναδέλφους. Οπότε είναι λες και φεύγει ένα κομμάτι από πάνω μας. ήτανε μια εξαιρετική συνεργασία και αυτό φάνηκε στο αποτέλεσμα και την αγάπη που είχαμε από τον κόσμο. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα σας καθηλώσει και δεν θα είναι το τέλος που θα περιμένατε, είναι η ανατροπή”, είπε η Χριστιάνα Μούζουρα.

Η κοινωνική σειρά βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο που είναι εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η συγγραφέας τόνισε πως το τέλος δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο από αυτό του βιβλίου:

“Είναι ο Παύλος και η Χριστίνα μου, είναι τα δυο πρόσωπα που ήταν η αιτία να γραφεί το βιβλίο, η αληθινή ιστορία, είναι τα δυο πρόσωπα που παίζουν στο τέλος της σκηνής. Ανατριχιάζω μόνο που σκέφτομαι στη σκηνή. Αλήθεια φανταστείτε πόσο πολύ θα ανατριχιάσουν όλοι οι τηλεθεατές. Είναι μια σκηνή που θα μείνει αποτυπωμένη στο μυαλό και στην καρδιά μας, είναι μια σκηνή ισάξια του βιβλίου. Είναι απίστευτο τέλος και όσοι έχουν διαβάσει το βιβλίο να ξέρουν ότι ακολουθεί το βιβλίο. Να κλείσω με την καρδιά μου στον ΑΝΤΕΝΝΑ Κύπρου και όσους έβαλαν το λιθαράκι τους και έγιναν τα Δίδυμα Φεγγάρια”.

Τα τελευταία τέσσερα επεισόδια από τα “Δίδυμα Φεγγάρια”, που θα προβληθούν από αύριο Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη, αναμένεται να εντυπωσιάσουν τους πιστούς θαυμαστές της σειράς.

[via]

loading...
loading...

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More